Bespaar met plezier op de RUHR.TOPCARD 2023!

Toerisme, Vakantie & Natuur

De RUHR.TOPCARD biedt voor elk wat wils – van waterpret en dierenervaringen tot culturele hoogtepunten of sportieve mijlpalen!

Van januari tot december kunt u met uw kaart meer dan 140 excursiebestemmingen beleven in het Ruhrgebied, Sauerland in NIederrhein en in Nederland. U kunt meer dan 90 excursiebestemmingen bezoeken en meer dan 50 attracties voor de helft van de prijs!

AquaMagis


Vrijetijdsactiviteiten voor het gezin kunnen geld kosten, of het nu gaat om een weekendje naar de dierentuin, een  bezoek aan het recreatiebad of een wilde rit in de achtbaan. De RUHRGEBIED. TOPCARD kan hierbij helpen! Veel populaire bestemmingen zoals dierentuinen en dierenparken, zwembaden, musea en plaatsen van industriële cultuur kunnen gratis worden bezocht met de kaart. Daarnaast bieden pretparken, leuke sportfaciliteiten, theaters en variétéshows toegang voor de helft van de prijs - zo vaak als je wilt. Alle deelnemende partners zijn te vinden op ruhrtopcard.de

RiMODROM

Dus, laten we gaan -ontdek echte insidertips en ervaar de meest opwindende attracties van de regio.Met de RUHR.TOPCARD korting of zelfs gratis!

 

Info & Bestel:                        

www.ruhrtopcard.de

Info & bestelhotline 0049 1806 18 16 180 (0,20 Euro / aansluiting vanaf alle Duitse netwerken)

Lokale verkooppunten en geselecteerde excursiebestemmingen van de RUHR.TOPCARD

 

Geldigheidsduur:                   01.01.2023 t/m 31.12.2023

Prijzen:            

Volwassenen:                          66 Euro            

Kinderen:                                 42 Euro (geboortejaren 2009 – 2018)