De Natuurregio Sieg: Natuur, Geschiedenis en Cultuur

Toerisme, Vakantie & Natuur

Natuur, Geschiedenis en Cultuur: De Natuurregio Sieg

Het paradijs voor uw korte vakantie in de buurt van Keulen, Bonn en Düsseldorf

Op vakantie in het Siegtal bij het Bergisches Land krijgt iedereen waar: de steden langs de Sieg zijn rijk aan geschiedenis en verhalen, vrijetijdsactiviteiten, historische plekken,natuurgebieden en gewoon pittoreske plekjes. Combineer pure ontspanning met spannende culturele ervaringen of breng een onvergetelijke familievakantie door in de regio bij Keulen, Bonn en Düsseldorf. Niet voor niets wordt het natuurgebied Sieg beschouwd als een groene schatkamer tussen het Westerwald en het Bergisches Land: hier u bijtanken, weer ademen en gewoon genieten van het ontspannende effect van de bijna eindeloze bossen en weilanden.

Panarbora Natuur Avonturenpark enCultuur in Siegburg en omgeving

Natuurlijk wilt u ook avonturen beleven tijdens uw vakantie in de natuurgebied Sieg. Bijvoorbeeld, in het Panarbora Nature Adventure Park in de buurt van Waldbröl, toon je moed en steek het boomtop pad over op een luchtige hoogte. Als u met uw kinderen reist, verras ze dan met een overnachting in de boomhut – dus uw korte vakantie in de buurt van Keulen, Bonn en Düsseldorf wordt een spannende natuurervaring!

Wie van cultuur houdt op vakantie, moet een reis naar Siegburg, Eitorf of Kennis plannen. Naast een voormalig klooster,dat ook dienst deed als kazerne, gevangenis en instelling voor geesteszieken, liggen er nog vele andere bezienswaardigheden voor u klaar. Mis geen culturele kennis: Hier u optredens van zangers, cabaretiers en andere kunstenaars ervaren in de hal van een voormalige walserij.