Duits-Nederlandse Grafiekbeurs

Inkopen, Markten & Beurzen

De 34e "Duits-Nederlandse Grafiekbeurs" vindt dit jaar plaats van vrijdag 27 mei tot en met zondag 29 mei in de Stadthalle Vennehof in Borken.


Borken blijft een belangrijke ontmoetingsplaats voor grafici en vrienden van de prentkunst en houdt zich positief vast aan de traditionele grafische beurs. De organisatoren, het district en de stad Borken, plannen zoals gebruikelijk de standen van de exposanten in verschillende ruimtes van de Stadthalle te verdelen, omdat de Stadthalle Vennehof goede voorwaarden biedt voor een veilig corona hygiëneconcept.

Zoals elk jaar selecteerde een jury van experts de huidige deelnemers uit een groot aantal aanmeldingen voor de 34e editie. In Borken tonen ze het hele scala aan seriële druktechnieken. Onder de ongeveer 60 exposanten bevinden zich ook galeries, fotografen, antiquariaten engasten van het boekengilde "Artclub", het Aldegrever gezelschap uit Münster en nog veel meer. Daarnaast werken studenten uit Münster en Osnabrück weer mee en geven zo innovatieve impulsen.

In het weekend van de grafische beurs kunt u ook op andere plaatsen in het centrum van Borken hedendaagse kunst ervaren. Een bezoek aan de stad en de regio is dan ook in vele opzichten de moeite waard. De toegang is gratis!

Meer informatie op https://www.grafikboerse.eu/