Duits-Nederlandse Grafiekbeurs

Inkopen, Markten & Beurzen

De 36e "Duits-Nederlandse Grafiekbeurs" vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart in de Stadthalle Vennehof in Borken.

Foto's: Grafikbörse © Stadt Borken / Kreis Borken / Lisa Kannenbrock

Borken blijft een belangrijke ontmoetingsplaats voor grafisch ontwerpers en vrienden van de grafiek en houdt positief vast aan de traditionele grafische beurs. Zoals gewoonlijk zijn de organisatoren, het district en de stad Borken van plan om de stands van de exposanten over verschillende delen van het stadhuis te verdelen.

Zoals elk jaar selecteerde een jury van experts de huidige deelnemers voor de 36e Grafische Beurs uit een groot aantal aanmeldingen. In Borken tonen ze het hele scala aan seriedruktechnieken. Tot de ongeveer 60 exposanten behoren ook galeries, fotografen, antiquariaten en gasten zoals het boekengilde "Artclub" uit Frankfurt of de Aldegrever Society uit Münster en nog veel meer. Daarnaast zullen studenten uit Münster, Bielefeld en Osnabrück opnieuw aanwezig zijn en voor innovatieve impulsen zorgen.

Tijdens het weekend van de grafische uitwisseling kunt u ook op andere plaatsen in het centrum van Borken hedendaagse kunst beleven. Een bezoek aan de stad en de regio is dan ook in veel opzichten de moeite waard. De toegang is gratis op alle kunstlocaties!

Ga voor meer informatie naar https://www.grafikboerse.eu/.