Stringtime, Herinneringen ophalen met de Stringtime Memories

Concerten & Muziek

Stringtime Intermezzo gaat in tweede ronde

Na de Corona break gaat de Gocher Stringacademy Stringtime NiederRhein dit jaar verder in een andere vorm dan eerder bekend werd. Het "Stringtime Intermezzo" is verdeeld in twee delen: In juni had het eerste academieweekend met Nederlandse en Duitse kinderen al plaatsgevonden in het kasteel.

Van 29 september tot en met 2 oktober 2022 gaat het Stringtime Intermezzo zijn tweede ronde in. Poolse en Duitse deelnemers zijn dan te gast in Goch. De toegang is gratis voor alle concerten.Toegangskaarten voor het concert op de Gaesdonck of meer informatie over het Stringtime Intermezzo zijn verkrijgbaar in de KulTOURbühne in het GocherRathaus (Telefoon: 0 28 23 / 320-202, Aan het begin van de Academie zal er eenklein concert zijn met twee voormalige "Stringtime-kinderen" op deGaesdonck: Friederike Starkloff en Woijciech Koprowski, nu docenten van Stringtime, vieren

op vrijdag,  30 september 2022 om 18 uur een "reünie in Goch". Aangezien er maar een zeer kleine ruimtecapaciteit is bij dit concert, zijn toegangskaarten verplicht!

Op zaterdag 1 oktober 2022 kunnen bezoekers zich verheugen op een concert van de Poolse deelnemers. Het begint om 18 uur in het kasteel.

Na een geslaagd academieweekend mag een slotconcert van alle deelnemers natuurlijk niet ontbreken. Dit vindt plaats op zondag 2 oktober 2022 om 11.00 uur ook inhet kasteel.