Kerstmagie in Minto - maar veilig!

Inkopen, Markten & Beurzen

Kerstmagie in Minto - maar veilig!

Tijdens de mooiste tijd van het jaar schittert de Minto in Mönchengladbach weer feestelijk en heeft deze veel geweldige acties in de aanbieding, waarbij uiteraard alle beschermings- en hygiënemaatregelen worden nageleefd.

Met aantrekkelijke kortingen begint Minto met de Black Sales op 27 november: Op deze dag kunnen winkelliefhebbers actuele koopjes doen en ook tegoedbonnen ter waarde van 100 euro winnen. Maar dat is nog niet alles!

De Minto laatkinderogen stralen, want in de adventsweekenden delen kinderhelden van de tv zoete lekkernijen uit aan de kinderen. Ook kan contact opgenomen worden met de Kerstman via de Brievenbus naar de Noordpool die in de Minto geplaatst is. Als dank is er een kleine videoboodschap en natuurlijk beantwoordt de Kerstman alle geadresseerde brieven op tijd voor kerstavond. Met de actie wensboom worden ook financieel achtergestelde gezinnen ondersteund. Vanaf 30 november hangen wensen op kaarten geschreven aan de kerstboom in het winkelcentrum, waar een cadeaugiftdonatie kan worden gedaan.

Openingstijden*:

Maandag - zaterdag: 10.00 - 20.00 uur

24 december: 10.00 - 14.00 uur

25 en 26 december: Gesloten

31 december: 10.00 - 14.00 uur

*Veranderingen voorbehouden. Informeer uzelf over eventuele nieuwe wijzigingen voorafgaand aan uw bezoek.