Oktoberfeestsfeer aan de Rijn in Xanten

Festivals & Feesten

Het Oktoberfeest Xanten biedt u de mooiste Weidenfeest-sfeer direct aan de Rijn in Niederrhein

Het origineel in Niederrhein wordt traditioneel pas direct na het Oktoberfeest in München geopend met een vattap. Xanten aan de Rijn is over een aantal weken weer " Wiesn-Gaudi total" in de FZX partytent op de Xantener Südsee-Weiden.

Koop nu je tickets voor het Oktoberfest-plezier in de FZX-feesttent online, zodat ook jij het speciale Beiers plezier kunt ervaren op het komende Oktoberfeest Xanten.

De passende muziek en de smaak van het heerlijke festivalbier laten je direct onderdompelen in de wereld van de Beierse klederdracht en de bijbehorende levenshouding. Of het nu gekleed is in stijlvolle klederdracht of casual rustiek: maak deel uit van het Oktoberfeest Xanten - het origineel aan de Rijn!

Reserveren is altijd verplicht voor de avondevenementen op vrijdag en zaterdag. Op gereserveerde plaatsen kan iedereen genieten van het Oktoberfeest-plezier aan de typische biertenttafels in de feesttent. Graag tijdig reserveren, want er is veel vraag naar het Oktoberfeest Xanten!

U kunt ook de hele dag genieten van de oktoberfeestzondagen, met een gevarieerd programma in de FZX festivaltent Xantener Südsee.