PAROOKAVILLE 2022 met Steve Aoki, Armin van Buuren, Alle Farben en ATB!

Concerten & Muziek

PAROOKAVILLE 2022

Het grootste elektronische muziekfestival van Duitsland: Ticketvoorverkoop voor PAROOKAVILLE 2022 start vier uur durende speciale uitzending op parookaville-weekend met Steve Aoki, Armin van Buuren, Alle Farben en ATB!

Eigenlijk zou het 32-koppige team van het PAROOKAVILLE Festival nu goed in stress zijn. Volgende week had de 6e editie van het grootste festival voor elektronische muziek in Duitsland moeten plaatsvinden met 210.000 gasten. Maar vanwege de pandemie lopen er momenteel geen podiumbouwers, technici, decoratieteams of drankleveranciers op het evenemententerrein op Airport Weeze. Het festival moest opnieuw worden afgelast en vindt nu volgend jaar plaats, van 22 tot 24 juli 2022.

Het goede nieuws: De komende week, op zaterdag 17 juli 2021, start de officiëlekaart verkoop voor het grote weerzien in 2022.

Nadat de officiële ticket roll-over voor degenen die vanaf dit jaar al tickets hebben ingewisseld voor nieuwe tickets voor 2022 is voltooid, gaan alle resterende tickets nu weer in de verkoop. Hoewel bijna alle tickets al zijn geruild tijdens de roll-over, hebben we nog in totaal ongeveer 40% van alle tickets beschikbaar voor PAROOKAVILLE 2022.

Als je volgend jaar de meest indrukwekkende PAROOKAVILLE-editie niet wilt missen, moet je je snel voorbereiden.

De ticketshop opent op 17 juli 2021 vanaf 12:00 uur. Ticketshop en informatie: https://www.parookaville.com/nl/ Voorinschrijving is niet nodig.

Parookaville