Niederrheinische Raderlebniswoche van 8 t/m 15 augustus

Recreatie & Sport
Rheinpromenade, Emmerich am Rhein, foto: WFG Emmerich

"Stad.Land.Rivier"

Niederrheinische Raderlebniswoche: Vakantieplezier voor het hele gezin

Dit is heel bijzonder vakantieplezier voor het hele gezin: de Niederrheinische Raderlebniswoche. Onder het motto "Stadt.Land.Fluss" is het Nederrijngebied met zijn aantrekkelijke plaatsen, het prachtige landschap en zijn waterstromen tijdens geselecteerde fietstochten in de laatste week van de zomervakantie van 8 tot 15 augustus 2021 te ontdekken.

63 plaatsentussen de Rijn en de Maas nemen deel aan de fietsbelevingsweek bestaande uit 94 verschillende routes. De toertips variëren van de gezinsvriendelijke korte route van ongeveer 20 kilometer tot de sportieve uitdaging van meer dan 80 kilometer lang. Zo is er voor iedereen de juiste route.

De fietserskunnen ook aan een wedstrijd met aantrekkelijke prijzen deelnemen. In tegenstelling tot eerdere Nederrijn fietsdagen zijn er geen vaste start- en eindtijden, geen stempelpunten en geen bijprogramma ter plekke. Alles is conform Corona  zonder grote mensendrukte.

Alle informatie over toertochten en de prijsvraag op www.niederrhein-tourismus.de/raderlebniswoche

Als u het uzelf gemakkelijk wilt maken, boek dan het "Niederrheinische Raderlebnis"arrangement: een driedaagse rally rond Goch met overnachtingen in het Nierswalder Landhaus, routetips, lunchpakket, driegangenmenu's, tickets voor het Museum Schloss Moyland en nog meer. Een korte vakantie, die een welverdiende time-out en ontspanning belooft. Meer informatie op: https://niederrhein-tourismus.de/gastgeber/niederrheinisches-raderlebnis

Foto kader rechtsboven: Fietsers voor Radhaus Kalkar, foto Markus van Offern

Klik voor alle mogelijke routes op de afbeelding hieronder:

https://www.niederrhein-tourismus.de/radwandertag#routen