Vakantie-ervaringen worden merkbaar op de Reise + Camping 2024

Inkopen, Markten & Beurzen

Op de Reise + Camping van 28 februari tot en met  3 maart 2024 in Messe Essen ervaren bezoekers de veelzijdige wereld van het toerisme.

Ongeveer 800 exposanten uit meer dan tien landen presenteren op de grootste vakantiebeurs van Noordrijn-Westfalen de nieuwste trends voor de mooiste tijd van het jaar.

Als partnerregio van Reise + Camping presenteert de kampeerregio Mecklenburg-Vorpommern zich met zijn adembenemende landschappen van het Mecklenburgse merengebied tot de vakantie-eilanden Usedom en Rügen.

Reise + Camping houdt ook rekening met het groeiende veld van het vanlife leven. Op meer dan 1800 meter tentoonstellingsruimte presenteren fabrikanten uit heel Europa in hal 7 hun ideeën en oplossingen voor het vanleven. Hier presenteren toonaangevende bedrijven in de camperbranche technische accessoires.

Bezoekers van Reise + Camping vinden ook een spannend aanbod op Fahrrad Essen, die parallel plaatsvindt van 29 februari tot en met 3 maart. Naast fietsen en technische accessoires kunnen bezoekers van de beurs genieten van tal van toeristische fietsaanbiedingen van verschillende vakantiebestemmingen.

Bezoek voor meer informatie de website www.reise-camping.de.