ZomerMuziek wekt diepe gevoelens

Concerten & Muziek

Droomwaardige zomermuziek - openlucht met flair in Mönchengladbach en Hückelhoven

 

KÖBES UNDERGROUND - CONCERT MET EEN HOGE FUNFACTOR

Huisband van de Keulse Stunk-sessie - Köbes Underground levert elke minuut middenrifaanvallen. De perfecte opmaat naar zomerse muziek.

 

 

BELCANTO – KLASSIEKE OPEN LUCHT

Theater Mönchengladbach ensceneert een Italiaanse Opera-avond in kasteel Rheydt met solisten Sophie Witte, Woongyi Lee en Rafael Bruck

 

 

ONE NIGHT MET ABBA

Geweldige ABBA concertshow met orkest en alle hits.

 

CULCHA CANDELA – HOPE OPEN AIR 2022

In 2022 bestaat Culcha Candela 20 jaar. In deze tijd hebben de jongens zoveel hits uitgegooid dat elk concert een collectief feest wordt.

 

 

ALICE MERTON - S.I.D.E.S.  TOURNEE 2022

Geboren in Duitsland en opgegroeid in Canada en Engeland. Haar debuut "No Roots" kwam uit in 2016. 7x Platina, US Goud

 

 

FUN & FRIENDS – MUZIEK WAS MY FIRST LOVE

Voor de 15e keer FUN & Friends, het koorensemble STIMMLICH en het jeugdsymfonieorkest met klassiekers uit de rockgeschiedenis.

Een avond met veel emoties, nostalgie en veel PLEZIER.

 

 

JORIS ZINGT IN DE ZOMER OP HET KASTEEL

Met de megahit "Herz über Kopf" belandde JORIS 6 jaar geleden in de hitlijsten. Inde zomer staan de alleskunner en zijn band op het podium van SommerMusik. In de bagage het gloednieuwe album "Willkommen Goodbye" en natuurlijk alle hits.

 

 

NICO SANTOS – LIVE ON TOUR ZOMER 2022

De Duits-Spaanse singer-songwriter Nico Santos is een echte verticale starter. Geboren in Bremen en opgegroeid op Mallorca, ontdekte hij al op jonge leeftijd zijn passie voormuziek. Met Nico Santos ontmoet modern geproduceerde pop licht neosoul. Zijn klappen gaan rechtstreeks naar het oor – en naar de benen.


 

DE ZOMERMUZIEK BRENGT QUERBEAT VOOR DE 2E KEER NAARHÜCKELHOVEN

Met een enorm openluchtfeest had Querbeat 2021 op Schacht 3 ontruimd. Ze kondigden spontaan aan de meer dan 2.500 fans aan: "We komen terug. Dat is mega met jou."

Bijna 6 miljoen clicks voor hun innovatieve muziekvideo's, meer dan 55.000 fans op Facebook en meer dan 30.000 op Instagram zijn meer dan alleen eenvoudige feedback voor vele jaren Brass en Bambule.

Met Querbeat beleeft de regio het vrolijkste fanfeest ooit!

Alle informatie en tickets online op  www.voilakonzerte.de