Caravanbeurs Düsseldorf

Inkopen, Markten & Beurzen

Caravaning passie in Düsseldorf, Het enthousiasme van mensen voor de vakantievorm kamperen blijft toenemen

Kamperen is een van de veiligste vormen van vakantie, vooral in coronatijden, omdat je individueel reist met een eigen voertuig en alleen met mensen uit je eigen huishouden en grotendeels zelfvoorzienend bent door je eigen slaap-, woon-, kook- en sanitaire omgevingen.

De Caravan Salon is van 26 augustus t/m 4 september 2022 en staat als geen andere recreatiebeurs voor de passie die alle vrienden van mobiel reizen verenigt. Alle caravanfans krijgen in Düsseldorf tien dagen lang een uniek overzicht van de wereld van mobiele recreatie. Op de Caravan Salon presenteren alle bekende internationale producenten opnieuw de nieuwste generatie campers en caravans. Van compact en slim tot ruim en luxueus, het hele spectrum is vertegenwoordigd op ‘‘s werelds meest toonaangevende vakbeurs.

Naast campers, caravans en campers vinden bezoekers er accessoires, toebehoren, tenten, stacaravans, kampeer- en camperplaatsen en reisbestemmingen. De populaire thema’s reizen, natuur en outdoor worden ook gepresenteerd in de themawerelden Equipment & Outdoor en Travel & Nature. Ook de segmenten caravaning en outdoor toerisme zullen samen hun gevarieerde bestemmingen presenteren. Het Caravan Center, de camperplaats op de parkeerplaats van de beurs P1, is populair bij alle kampeerliefhebbers die graag in hun eigen camper of caravan overnachten bij een bezoek aan de Caravan Salon. In totaal zijn hiervoor meer dan 3500 camperplaatsen met en zonder verzorging beschikbaar.