Caravanbeurs Düsseldorf

Inkopen, Markten & Beurzen

Caravan passie in Düsseldorf, Het enthousiasme van mensen voor de vakantievorm kamperen blijft toenemen

Op de CARAVAN SALON die van 25 augustus tot en met 3 september 2024 plaatsvindt, kunnen de bezoekers uitkijken naar een uniek aanbod rondom de mobiele vrijetijd. ‘Passie, die verbindt’, zo luidt het motto. Ook nu zal het beursterrein van Düsseldorf tien dagen lang het belangrijkste trefpunt voor liefhebbers van caravaning zijn. Bij ’s werelds grootste beurs voor campers, caravans en uitrusting, presenteren meer dan 700 exposanten in 16hallen en op het buitenterrein vrijetijdsvoertuigen voor ieders smaak en ieder budget. Naast campers, caravans en kampeerbusjes, behoren ook voertuigtechniek, componenten en uitbouwonderdelen, tenten, mobiele woningen, caravaning- en campingaccessoires & equipment, outdoor-kleding en -uitrusting, toeristische bestemmingen en natuurregio’s, camping- en staplaatsen tot het aanbod.

Het aftellen is begonnen: CARAVAN SALON komt steeds dichterbij en zal vanaf eind augustus weer caravaning-fans uit Europa en andere continenten naar Düsseldorf trekken. Messe Düsseldorf en haar samenwerkingspartner Caravaning IndustrieVerband (CIVD) kijken met veel plezier uit naar de 61ste CARAVAN SALON, die na twee edities ten tijde van corona, weer op de weg terug is naar haaroorspronkelijke sterke vorm. Het bijzondere in Düsseldorf is het enorme aanbod in meer hallen dan ooit tevoren. Van minicaravan met slaapunits en kookgelegenheid voor de kleine portemonnee tot aan rollende luxemobielen –alles wat het caravaning-hart begeert is er te vinden. Op CARAVAN SALON presenteren vrijwel alle gerenommeerde nationale en internationale producenten de nieuwste generaties campers en caravans.

In hal 3 staan de thema’s ‘equipment & outdoor’ en ‘travel & nature’ centraal. In het segmentequipment & outdoor presenteren aanbieders van tenten, vouwcaravans, caravaning- en campinguitrusting en outdoor-kleding en -uitrusting hun aanbod. In het segment travel & nature vinden bezoekers het hele aanbod aan caravaning-en campingtoerisme. Hier wordende aantrekkelijkste camping- en staplaatsen, de mooiste regio’s en de meest veelzijdige vrijetijdsactiviteiten gepresenteerd. Het hart van hal 3 wordt gevormd door het podium ‘Travel & Nature connected’, met een veelzijdige en informatieve mix van entertainment en presentaties. De interactieve lezingen verbinden podiumpresentaties met digitale performances, waarbij geïnteresseerden ook online kunnen deelnemen en via een chatfunctie hun vragenkunnen stellen.

Tickets kunnen vanaf beginjuli uitsluitend online op www.caravan-salon.de worden besteld. Ook is het vanaf begin juli op de website van CARAVAN SALON mogelijk, om reserveringen voor overnachtingen op Staplaats 1 (P1) te maken. Actuele informatie en noviteiten zijn op het internet te vinden onder www.caravan-salon.de