Over deze website

Ontstaan NordRhein-Ruhr publicaties

Van Oosten Uitgeverij geeft vanaf 2005 magazines uit die aan huishoudens en/of op toeristische en culturele locaties worden verspreid. Het betreft informatie uit Duits gebied, bestemd voor Nederlandstaligen.

De drukuitgave NordRhein-Ruhr Topevents is een jaaruitgave die eind maart / april wordt uitgegeven.

De druktuitgave NordRhein-Ruhr verschijnt in de seizoenen voorjaar/zomer en herfst winter, respectievelijk medio mei (in 2020 en 2021 in augustus) en medio november.

Daarnaast is deze compleet vernieuwde website www.nordrhein-ruhr.info vanaf 2020 een extra online-publicatie, inmiddels naast in het Nederlands ook in het Duits en Engels.

Samengevat zijn er de volgende media-uitingen:

  1. NordRhein-Ruhr.nl | NordRhein-Ruhr Topevents jaaruitgave
  2. NordRhein-Ruhr.nl | NordRhein-Ruhr Voorjaar/Zomer
  3. NordRhein-Ruhr.nl | NordRhein-Ruhr Herfst/Winter
  4. Website www.nordrhein-ruhr.info (continu) beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Turks (klik voor voorkeurstaal op de juiste vlag linksonder op de pagina)
  5. Facebookpagina: NordRhein Ruhr-pagina
  6. Nieuwsbrief met wekelijkse updates (door aanmelding onderaan de pagina wekelijks per mail te ontvangen)
  7. Live kunt u chatberichten sturen via de chatfunctie onderaan deze website. Dan kunt u uiterlijk binnen een werkdag reactie verwachten.

Wilt u voortaan graag deze website met een klik op uw computer terugvinden, voeg dan een bookmark aan uw webbrowser toe door eenmaal op uw toetsenbord:

Ctrl toets ingetypt te houden en daarna toets D te typen (Ctrl D) waarna de website als bookmark bewaard kan worden.

Uitleg werking website www.nordrhein-ruhr.info

Magazines thuis ontvangen

Wilt u voor een jaar 1 uitgave NordRhein-Ruhr Topevents en 2 uitgaven NordRhein-Ruhr ontvangen. Dat is mogelijk tegen een vergoeding van €25,- als tegemoetkoming in administratie- en verzendkosten. Gelieve het contactformulier op deze website in te vullen of een e-mail te sturen naar lezers@nordrhein-ruhr.nl.

NordRhein-Ruhr pen gratis als dank bij jaarabonnement

Vrijwaring

Hoewel deze website en de magazines met grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, sluit de uitgever elke vorm van aansprakelijkheid voor mogelijke fouten, onvolkomenheden, onjuistheden, etc. niet uit. Nadruk van deze uitgave is verboden zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.