Fietsen op het spoor

Recreatie & Sport

Fietsen op het spoor

Fietsen op het spoor

Tussen Kranenburg, Kleve en Groesbeek
Grenzeloos genieten voor jong en oud!


Met de fietstrein ontdek je de mooie grensstreek op een bijzondere manier. Tussen Kranenburg, Kleve en Groesbeek fiets je een leuke route over een voormalige spoorrail. Een unieke route die je alleen met de fietstrein kunt maken.

Je hebt de keuze uit de standaardfiets (2 tot 4 personen) en de clubfiets (9 tot 14 personen). Beiden staan garant voor een dag vol bewegen, beleven en ontdekken. Een ideale activiteit voor een dagje weg, een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Routes
Je hebt de keuze uit twee mooie routes. De uitgebreide route loopt door het afwisselende landschap van de Niederrhein van Kranenburg naar Kleve en terug. De route is 10 km lang (enkele reis). Wil je een stukje Nederland en Duitsland zien in één route? Dan kun je kiezen voor de grenzeloze route van Groesbeek naar Kranenburg en terug. Kijk voor de vertrektijden op http://www.fietsenophetspoor.nl

Arrangementen
Wissel je activiteit af met een bezoek aan Groesbeek, Kranenburg of Kleve. Of reserveer een van onze arrangementen. Bekijk alle mogelijkheden op http://www.fietsenophetspoor.nl

Coronaproof
Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is de fietstrein weer geopend.Houd er in Nederland rekening mee dat je alleen met personen uit één huishouden samen mag fietsen.  

Korting
Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Kinderen tussen de 3 en 14 jaar krijgen 50%korting. Iedere woensdag is het familiedag (één kind gratis) en iedere donderdag ontvangt iedereen boven de 65 jaar 50% korting. Bij schoolgroepen geldt dat één leraar of lerares per schoolklas altijd gratis mee mag.

Reserveren
We raden aan vooraf te reserveren. Ga voor meer informatie en reserveren naar http://www.fietsenophetspoor.nl