Magazine NordRhein-Ruhr Topevents 2024

Uitgelicht 2024

De jaarbrochure NordRhein-Ruhr Topevents 2024 nu als drukpublicatie en online te lezen/downloaden

Deze brochure kan vanaf dan op, in deze website te vermelden locaties, gratis worden afgehaald

Deze handzame jaarbrochure NordRhein-Ruhr Topevents met highlights uit de regio NordRhein-Westfalen(NRW) verschijnt al vanaf 2010. Deze regio in Duitsland heeft bijna dezelfde oppervlakte als Nederland. NRW telt iets meer inwoners, namelijk 18 miljoen. Bijna de helft van het gebied bestaat uit landbouw en een kwart is bos. In NordRhein-Westfalen zijn een nationaal park en 14 natuurparken te vinden. 29 steden hebben meer dan 100.000 inwoners, met Keulen als miljoenenstad.

Ruim 24miljoen toeristen bezoeken jaarlijks deze regio. Het aantal overnachtingen bedraagt ruim 53 miljoen. De meeste bezoekers zijn afkomstig uit Nederland. Jaarlijks overnachten er 11 miljoen buitenlandse toeristen in de regio en maar liefst 2,5 miljoen van hen komen uit Nederland. Deze uitgave in een hulpmiddel voor dagjes uit, meerdaagse bezoeken met overnachtingen en voor een langer vakantieverblijf.

Deze uitgave heeft een thematisch en chronologisch deel. De onderwerpen zijn in onderstaande themakleuren aangegeven. Behalve in het Nederlands is die informatie daar ook beschikbaar in de Duitse en Engelse taal. Hier kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

De laatst verschenen uitgaven zijn te lezen op: NordRhein-Ruhr | Publicaties

Wilt u een reminder ontvangen per mail als de uitgave beschikbaar is, vul dan de benodigde gegevens in met bij Onderwerp: Magazine NRRT23: NordRhein-Ruhr | Contact