De Bergische Drei van hun meest lonende kant!

Toerisme, Vakantie & Natuur
Foto: Andrea Quass

De Bergische Drei van hun meest lonende kant!

Wandelen in schilderachtige sprookjesbossen, comfortabel, weinig klimmend fietsen op speciaal daarvoor aangepaste oude spoorrails, spannende culturele verhalen en direct winkelen bij de fabrikant, dit alles is mogelijk bij de Bergische Drei!

En een bezoek aan Remscheid, Solingen en Wuppertal is nu nog meer de moeite waard dan het al is, want de Bergische Drei hebben iets heel bijzonders bedacht voor hun gasten: de Bergische kaart! Met deze voordeelkaart, die u bij de receptie in de deelnemende hotels ontvangt tegen een aanbetaling van 20 euro, krijgt u geweldige kortingen bij de meest diverse partners in de regio!

Huur bijvoorbeeld een e-bike met 10% voordeel bij Rent-A-Bike in Wuppertal en fiets comfortabel over de Bergische Panoramafietspaden, over de Nordbahnstrasse, over de Korkenzieherstrasse, naar het brugpark Müngsten, waar in huis Müngsten de volgende korting op u wacht. Ook Schloss Burg opent ook haar poort en deur voor de helft van de prijs en laat u van een middag in de Middeleeuwen genieten. In Remscheid kunt u een dag verwonderen, winkelen en smullen: Het Duitse Röntgenmuseum en het Duitse Gereedschapsmuseum tonen de pioniersgeest van de Bergische mensen, die vanaf hier de hele wereld veroverde. Beide musea rekenen houders van de Bergische kaart slechts een lage entree en ze hebben ook nog een verrassing voor u.

Ook onze culinaire partners zullen u verrassen met kleine gratis lekkernijen wanneer u uw kaart aan het begin van uw bezoek laat zien. Wie liever de wandelschoenen aantrekt, krijgt een ontbijt in de TRYP van Wyndham Wuppertal, wat onderweg een uitstekend tussendoortje is. Wandelende kaartenbezitters die op de Wuppertalse Königshöhe of in de Burgholz onderweg zijn, mag een bezoek aan het huis Honigstal niet voorbij laten gaan, het landhuis idylle en het aanbod van zelfgemaakte taarten zijn ongekend geweldig!