Oberhausen – meer beleven!

Toerisme, Vakantie & Natuur

Verrassend, veelzijdig en zo dichtbij: vanuit overal in Nederland is Oberhausen de ideale bestemming voor een dagje uit of een stedentrip met overnachting.

Met vrienden, met z‘n tweetjes of met het hele gezin. Oberhausen is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de trein als met de auto. Ter plaatse heb je geen auto nodig, want onze attracties zijn gemakkelijk te voet of met het openbaar vervoer te bereiken.

Onbeperkt winkelplezier in het Westfield Centro en talloze recreatiemogelijkheden staan garant voor een spannend en gevarieerd verblijf. Interessante tentoonstellingen bijvoorbeeld in de Gasometer met Planet Ozean(tot 30.12.2024) of in het House of Magic op de promenade – en gezinsattracties zoals het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland, het mijnbouw-zwemparadijs AQUApark met zijn spectaculaire glijbanen, de bonte stenenwereld in het LEGOLAND Discovery Centre, maar ook een paar uurtjes bij Topgolf Oberhausen, inde klimtuin, het trampolinepark of op de kinderboerderij van de nabijgelegen Kaisergarten: verveling maakt hier geen kans!

Voor meer informatie over onze spannende musea en het culturele aanbod, over concerten in de Rudolf Weber Arena of grote open-air-evenementen kun je altijd terecht op onze homepage www.oberhausen-tourismus.de, grotendeels ook in het Nederlands.

Informatie, tickets en reisaanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de Tourist Information Oberhausen op twee locaties: op het centraal station en in het Centro.

Bijvoorbeeld een "Planet Ocean Package" met overnachting vanaf 88 € per persoon voor een bezoek aan de sensationele actuele tentoonstelling in de Gasometer Oberhausen. Aanbod hier boeken.

 

Social Media-Profielen (in NL):

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=61552509702788

Instagram: www.instagram.com/oberhausen_toerisme

U kunt ook de flyer "Oberhausen 2024 -Winkelen, vrije tijd en cultuur" hieronder downloaden