Oberhausen – meer beleven!

Toerisme, Vakantie & Natuur

Verrassend, veelzijdig en zo dichtbij: vanuit overal in Nederland is Oberhausen de ideale bestemmingvoor een dagje uit of een stedentrip met overnachting.

Met vrienden, met z'n tweetjes of met het hele gezin. Oberhausen is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de trein als met de auto. Ter plaatse heb je geen auto nodig, want onze attracties zijn gemakkelijk te voet of met het openbaar vervoer te bereiken.

 

 

Onbeperkt winkelplezier in het Westfield Centro en talloze recreatiemogelijkheden staan garant voor een spannend en gevarieerd verblijf. Interessante tentoonstellingen – bijvoorbeeld in de Gasometer of in het House of Magic op de promenade – en gezinsattracties zoals het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland, het mijnbouw-zwemparadijs AQUApark met zijn spectaculaire glijbanen, de bonte stenenwereld in het LEGOLAND Discovery Centre, maar ook een paar uurtjes bij Topgolf Oberhausen, in de klimtuin, het trampolinepark of op de kinderboerderij van de nabijgelegen Kaisergarten met de Rehberger brug: verveling maakt hier geen kans!

De website https://www.oberhausen-tourismus.de/nl/index.php is voor een groot deel ook in het Nederlands beschikbaar.

Facebook: https://www.facebook.com/OberhausenTourismus

 

Instagram: https://www.instagram.com/oberhausentourismus/

Hieronder kunt u bovendien de Nederlandstalige flyer „Oberhausen 2023 – shopping, recreatie & cultuur“ downloaden