Dierentuin Krefeld

Toerisme, Vakantie & Natuur

Geniet van ontspannende momenten met familie en vrienden te midden van het lenteachtige decor van de dierentuin van Krefeld.

Bij de zebra’s racen twee jonge dieren tegen elkaar, neushoorn Mara rolt graag in de modder en tussen de gorilla’s ravotten de jonkies door de bomen. In de vlinderjungle maak je de indrukwekkende verandering van de vlinders van dichtbij mee en laat je je betoveren door de tropische sfeer. Dagelijks geopend van 9 tot 19 uur, toegang uiterlijk tot 17.30 uur. Meer informatie in de advertentie hieronder en op www.zookrefeld.de

Tedere schoonheden fladderen rond de bezoeker in het enige vlinderhuis in Niederrhein. In de zomer leven hier tot 200 kleurrijke vlinders uit de tropen van Zuid-Amerika, Azië en Afrika, inclusief de enorme blauwe hemelvlinders. Teder zijn de lichtgevende passiebloemvlinders zoals de postmann of de oranje passiebloemvlinder. Ook indrukwekkend door hun grootte zijn de bananenvlinders, die ook de naam uilenvlinders hebben vanwege hun tekening op de vleugels. In de vlinderjungle kun je de hele levenscyclus van deze insecten observeren: van het ei tot de rups en de poppen tot de afgewerkte vlinder.