SparkassenPark 2024

Concerten & Muziek

Deze muzieksterrenspelen in 2024 in het SparkassenPark!

Er zijn al 11 nationale en internationale artiesten bevestigd voor de openluchtshows van 2024 in het SparkassenPark. Het publiek kan zich verheugen op avonden vol opzwepende muziek, uitbundige sfeer en onvergetelijke momenten.

Rod  Stewart: Op 28 mei 2024 speelt Rod Stewart zijn enige openluchtconcert in Duitsland in Mönchengladbach.

James Arthur: James is een van de meest succesvolle streamingartiesten ter wereld, met alleen al op Spotify meer dan 38 miljoen maandelijkse luisteraars. Op 30 mei 2024 kun je het live beleven in het SparkassenPark.

Macklemore: De Amerikaanse rapper Macklemore komt op 1juni naar Mönchengladbach als onderdeel van zijn livetour in 2024! Het voorprogramma wordt verzorgd door de zangeres, songwriter en producer Schmytuit Viersen!

The Smashing Pumpkins + Interpol: De multi-platina en Grammy Award-winnende alternatieve rockpioniers zullen op 19 juni 2024 het podium rocken.

Take That: Take That komt op 30 juni 2024 naarhet SparkassenPark als onderdeel van hun grote openlucht live tour. Kijk uitnaar Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald!

Olé Party: Geen zomer is compleet zonder het grootsteMallorca zomerfeest ter wereld! Mia Julia, Mickie Krause, Julian Sommer, Knossien nog veel meer. graag tot ziens op 6 juli!

SparkassenPark, Mönchengladbach

PUR: Op 12 juli geeft de succesvolle Duitse band PUR hun fans een openluchtshow onder het motto "Persoonlijk – onder de blote hemel".

BOB Festival: Met BOBFEST op 20 juli 2024 organiseert de Duitse rockradio voor het eerst een eigen eendaags festival in het SparkassenPark!Kijk uit naar Fury in the Slaughterhouse, Mando Diao en The Subways!

Wincent Weiss: Ervaar Wincent Weiss live op 25 juli als onderdeel van zijn zomertournee van 2024.

Dieter Thomas Kuhn: Dieter Thomas Kuhn, de bekendste föhngolf in de wereld van het goede humeur, treedt op 3 augustus met zijn band in de open lucht op. Schlager op zijn best. Schlager om te vieren.

Marius Müller-Westernhagen: Het is tijd om te vieren: "75 Live" betekent 75 jaar Westernhagen, 23 albums waarvan meer dan 17 miljoen exemplaren zijn verkocht, waaronder acht nummer één albums. Wees er live bij op 20 augustus in het SparkassenPark!

Voor alle evenementen dit jaar scan deze QR-code:

Alle evenementen SparkassenPark, Mönchengladbach