Stap in de droomwereld van Moulin Rouge

Concerten & Muziek

Treed binnen in een wereld vol romantiek en zonde. Een wereld waarin grenzen vervagen, bohemiens en royals in elkaars armen liggen en losbandig samen feesten. Laat de champagnekurken knallen en bereid je voor op de meest uitbundige nacht van je leven!

Moulin Rouge! De musical brengt Baz Luhrmanns met Oscars onderscheiden meesterwerk op het podium tot leven en nodigt het publiek uitplaats te nemen in een buitengewoon decor dat nachtclub, theater en danszaal samen laat smelten. Met 75 songs van 165 componisten viert Moulin Rouge! De musical meer dan 160 jaar popgeschiedenis – van Offenbach tot en met LadyGaga – in een geweldig muzikaal vuurwerk.

“Het maakt niet uit welke zonde je hebt begaan of welke begeerte je koestert, hier ben je welkom!”

“Dit is een verhaal over de liefde ... over passionele liefde, vertwijfelde liefde, waanzinnige liefde – over het soort liefde dat je nooit meer vergeet.”

Parijs 1899. Een jonge schrijver wordt verliefd op de ster van de legendarische nachtclub Moulin Rouge. Maar de liefde van Christian en Satine wordt op een tragische manier op de proef gesteld zodra de invloedrijke Duke of Monroth ten tonele verschijnt. Hij wil de financieel aangeslagen Moulin Rouge overnemen – inclusief de “fonkelende diamant” van het etablissement: Satine.

Samen met nachtclubeigenaar Harold Zidler en de meest extravagante bohemiens van Parijs – de briljante, maar hongerlijdende kunstenaar Toulouse-Lautrec en Santiago, de vurigste tangodanser van de stad – ensceneert Christian een muziektheaterstuk om de Moulin Rouge te redden en voor zijn liefde te vechten.

Met 10 Tony Awards® is MoulinRouge! De musical de meest onderscheiden Broadway-productie van het jaar 2020. Deze productie werd onder andere tot Beste Musical verkozen en isdaarnaast onderscheiden voor de uitstekende prestaties van het creatieve team: onder de regie van Alex Timbers, naar het scenario van John Logan, onder de muzikale leiding en met de orkestratie en arrangementen van Justin Levine en met de choreografie van Sonya Tayeh is Moulin Rouge! De musical een ode aan de waarheid, schoonheid, vrijheid en vooral de liefde.

Nog tot eind 2023 in de Musical Dome in Keulen. Meer informatie op www.moulin-rouge-musical.de.