Sauna Finlantis

Gezondheid & Wellness
Sauna Finlantis

Net over de grens bij Venlo biedt Finlantis in Nettetal een oase van ontspanning, helemaal in stijl van de Finse saunacultuur...

...en dat al tien jaar lang. In de grote Panorama-buitensauna(80°) is de sfeer ontspannen, en wordt de bezoeker mee op reis genomen naar de Finse natuur. Door de grote panoramaramen zijn het zwembad, de ligweide en de LaaVu zichtbaar. De LaaVu is een schuilhut met vuurplaats, net zoals in de Finse bossen, en vormt het hart van de tuin van Finlantis. Naast de Panoramasauna kunnen bezoekers genieten van drie andere sauna’s. De Sole-Sauna wordt gekenmerkt door gekleurd licht en een zilte atmosfeer. De temperatuur bedraagt hier 70-80 graden – ideaal voor beginners. In de klassieke Laplandsauna lopen de temperaturen echter tot 90 graden op. Wie houdt van een hoge luchtvochtigheid, mag ons stoombad niet overslaan. De hete, vochtige lucht opent de poriën en laat de huid ‘ademen’. In combinatie met etherische oliën verandert een bezoekje aan het stoombad in een echte schoonheidskuur.

De openingstijden zijn te vinden op https://www.finlantis.de/nl/openingstijden-tarieven-cadeaubonnen/openingstijden

In het teken van de lente: Vappu-magie op 28 mei

Na twee jaar kunnen jullie eindelijk weer uitkijken naar een highlight op zaterdagavond: onder het motto ‘Vappu-magie’ genieten jullie in Finlantis op 28 mei van 18 tot 23 uur met al jullie zintuigen van de lentemaand.

Laat jullie in onze panoramasauna betoveren door onze opgietmeester Simone! Opgietingen zoals ‘kukka taikkutta‘(bloesem), ’luonto‘ (natuur) en onze Wenik-opgieting zorgen gegarandeerd voor een Fins lentegevoel. Ook het stoombad lonkt, met frisse peelings en ceremonieën. Wie nog meer ontspanning wil, kan zich in de FinSpa met een massage laten verwennen.

Vroeg of laat zullen de heerlijke geuren uit de keuken jullie naar de FinLounge lokken. Hier kunnen jullie genieten van onze vuurpannenkoeken in twee smakelijke varianten: zoet, met jam of chocoladepasta, of hartig, gevuld met sweet chili gehakt. Jullie slaan liever zelf aan het bakken? In de LaaVu kunnen jullie in een knus gezelschap jullie eigen stokbrood in de vlammen houden.

Finlantis, Buschstraße 22, 41334 Nettetal, info@finlantis.de, www.finlantis.de