Saunalandschap Finlantis

Gezondheid & Wellness

Net over de grens bij Venlo biedt Finlantis in Nettetal een oase van ontspanning inde stijl van de Finse saunacultuur.

In de grote panorama-buitensauna (80°)heerst een ontspannen sfeer. Het zwembad, de ligweide en de LaaVu zijn te zien door grote panoramische ramen. De LaaVu is een onderkomen met een vuurplaats en het hart van de Finlantistuin. Naast de panorama-sauna zijn er nog drie andere sauna’s beschikbaar voor bezoekers. De pekelsauna kenmerkt zich door gekleurd lichten een zoute sfeer. De temperatuur is hier 70-80 graden - ideaal voorbeginners. In de klassieke Lapse sauna daarentegen stijgt de temperatuur tot 90graden. Mis onze stoomsauna niet. De warme, vochtige lucht opent de poriën en laat de huid ’ademen’. In combinatie met etherische oliën en scrubs wordt een bezoek aan het stoombad een echte schoonheidskuur.

© Finlantis

De openingstijden zijn te vinden op https://www.finlantis.de/nl/openingstijden-tarieven-cadeaubonnen/openingstijden

Finlantis Familiedag op 9 en 30 juli met extra programma voor kinderen (11:30 - 16:30 uur)

Plezier en ontspanning tijdens de vakantie voor jonge en oude Finlantis bezoekers (5 - 12 jaar)! Op deze dagen neemt onze sauna- en spelmeester Simone de jonge bezoekers mee op ontdekkingstocht door Finlantis en Nettebad. Terwijl de volwassenen in alle rust van de sauna kunnen genieten, krijgen de kleine saunagasten de kans om op een kindvriendelijke manier kennis te maken met de verschillende saunamogelijkheden. Op het programma staan een fantasiereis, een chocoladepeeling en een Disney-opgieting. Knutselspelletjes (neem een tennissok of kniekousen mee) en broodjes bakken op een stokje houden de verveling op afstand. De kinderen kunnen hun begeleiders op elk moment bezoeken.

De kinderactiviteit van alle leeftijden vindt plaats in Finlantis vanaf 11.30 uur en duurt ongeveer vier uur. De dagprijs van 15 euro per kind (5 tot 12 jaar) is van toepassing. Dit is inclusief toegang tot de sauna en een kleine lunch met een drankje voor de kinderen. Deelname is alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene die een dagkaart heeft gekocht. Jongere gasten moeten een handdoek, korte broek en T-shirt, badschoenen en, indien nodig, zwemkleding en een badjas meenemen; niet-zwemmers moeten worden begeleid door een volwassene.

Alleen bij voorinschrijving op 7 juli of uiterlijk 28 juli ter plaatse, telefonisch op +49-(0)2157-8959570 of per e-mail naar info@finlantis.de.